Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: Lee McGregor Ep 16

Succesverhalen met The Skinny Food Co: Lee McGregor Ep 16 | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: Lee McGregor Ep 16

The Skinny Food Co ging zitten met Lee McGregor, de huidige Europese EBU-kampioen van het Britse Gemenebest, om te praten over zijn reis naar succes in de boksarena.

Hoe ben je in aanraking gekomen met boksen?

Van jongs af aan zat boksen altijd in mijn familie. Mijn familie is een grote fan van boksen en van jongs af aan keken we ernaar op tv en keken nooit meer achterom.

Moet je offers brengen in je leven om ervoor te zorgen dat boksen je belangrijkste focus is?

100%, ik moet zoveel offers brengen en er is zoveel dat het publiek niet ziet. De opofferingen die achter de schermen zijn gemaakt, zijn ongelooflijk om ervoor te zorgen dat boksen mijn belangrijkste focus is. Op dit moment ben ik in Londen en ik ben zo ver weg van mijn kleine meid en mijn partner zal niet naar beneden zijn tot mijn volgende gevecht dat eruitziet als 12-13 weken weg.

Had je ooit gedacht dat je zou zijn waar je nu bent in het boksen?

Het voelt surrealistisch om eerlijk te zijn, om te zijn waar ik ben en terug te denken aan toen ik een jong kind was, kijkend naar professionele vechters en nu ben ik dat.

Om te denken dat ik nu Europees kampioen van het Britse Gemenebest ben, voelt onwerkelijk. Ik wil blijven verbeteren en groter en groter worden. Er is geen plafond aan mijn succes en ik wil zo ver gaan als ik kan.

Wat is je grootste prestatie?

Zeker worden Brits Gemenebest Europees Kampioen binnen 10 professionele gevechten en pas 24 jaar oud. 

Wat zou je zeggen tegen aspirant-boksers?

Ik zou zeggen tegen de jonge duiven die doorkomen en aspirant-boksers om ervoor te zorgen dat je dieet goed is. Dieet speelt een grote rol bij boksen, voeding is de sleutel, dus ik zou jezelf zeker op de hoogte stellen van de voedingskant van de dingen. U zult zich een stuk beter voelen en u zult beter presteren - u bent wat u eet.

Wat eet je meestal in een normale routine?

Mijn normale routine in trainingskamp is 's ochtends pap, voor de lunch een gepofte aardappel met tonijn of een kipsalade, zoiets als zalm met rijst als avondeten voor snacks, meestal yoghurt met bessen. Ik zorg altijd voor een uitgebalanceerd dieet en zorg ervoor dat ik voldoende eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten binnenkrijg. Het is belangrijk dat ik voldoende eiwitten binnenkrijg na en voor de training, en koolhydraten na een zware sessie voor energie.

Moet je streng zijn met je dieet?

Ik moet heel strikt zijn als het gaat om mijn dieet, het kost veel opoffering en discipline om op gewicht te komen, maar het is het allemaal waard. Het is een zware reis omdat het mogelijk 3 maanden kan duren om klaar te zijn voor een gevecht.

Van welke Skinny Food Co-producten geniet u het meest?

De Spreads, ze zijn ongelooflijk. Elke dag gebruik ik zonder enige twijfel de Skinny Food Co-siroop, ook een van mijn favorieten. Zowel yoghurt als pap gemengd met fruit en de Skinny Food Co Peanut Butter is een gamechanger. Ik ben ook dol op de sauzen voor mijn maaltijden en salades, ze maken echt een verschil en maken saai eten leuk

Ik kan ook de koffiebarista's niet vergeten, ze zijn ook briljant.

 

 

Spreekt u gewoonlijk uw concurrenten na een gevecht?

Niet echt, daar heb je respect voor na het gevecht. Je schudt de hand en zegt "goede strijd", maar niet veel meer dan dat.

Hoe is het achter de schermen in de aanloop naar een gevecht en daarna?

Achter de schermen voor een gevecht is het erg chill, ik ben graag weg van iedereen en heb mijn eigen gedachten. Ontspannen en me concentreren op wat ik moet doen, meestal naar mijn muziek luisteren en zoveel mogelijk energie besparen om mijn geest klaar te maken voor het werk dat ik moet doen.

Nadat het gevecht meer ontspannen is, kan ik mijn familie inhalen en genieten van junkfood nadat ik zo lang streng ben geweest. Je begint een beetje te genieten en bent dan klaar om weer te gaan.

Welke grote dingen gebeuren er nu voor jou?

Er zijn grote dingen aan de horizon, nog niets officieel bevestigd, maar spannende dingen op een rij.

Tegen de zomer van 2022 zou ik graag willen strijden voor een wereldtitel, als ik er 1 of 2 gevechten tussen kan krijgen, zou dat geweldig zijn.

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 32 Sean | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 32 Sean
Sean is tot nu toe een indrukwekkende 100 pond afgevallen tijdens zijn reis sinds oktober 2021!
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 31 Jodie | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 31 Jodie
Jodie, 27 jaar oud uit Burnley, heeft de afgelopen jaren iets minder dan 2 stenen verloren maar verloor ook meer dan 30 centimeter van mijn hele lichaam. 
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.