Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 29 Sarah

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 29 Sarah | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 29 Sarah

Sarah, die in totaal 7 stenen is kwijtgeraakt tijdens haar reis naar gewichtsverlies, deelt haar verhaal met The Skinny Food Co en hoe onze producten haar hebben geholpen om een ​​calorietekortdieet te behouden. 

Ontmoet Sarah

Ik begon mijn reis naar gewichtsverlies rond maart 2019.
In 2017 was ik overgestapt van een redelijk actieve baan naar een 9-5 kantoorbaan. Ik denk dat het een combinatie was van de achteruitgang in beweging, in combinatie met mijn volledige liefde voor eten, en een totaal gebrek aan kennis over calorieën die ervoor zorgde dat ik langzaam maar zeker zwaarder werd tot ik meer dan 16 stenen was.
Begrijp me niet verkeerd, ik had mijn hele leven daarvoor al met mijn gewicht geworsteld, maar ik dacht dat het enige soort dieet totale beperking was en salade, salade, salade.
Dieetfasen zouden een paar weken duren, en als ik er niet van genoot en echt voedsel miste en veranderingen niet snel genoeg zag, gaf ik het op! 
Het gloeilamp-moment voor mij was toen ik begon te begrijpen over het tellen van calorieën en calorietekorten, en besefte dat ik nog steeds het voedsel kon eten waar ik van hield en gewicht kon verliezen.
Toen ik dit eenmaal had geïmplementeerd en begon te eten binnen mijn calorietekort, begon het gewicht af te vallen! Ik moest echter manieren vinden om toch te kunnen genieten van de dingen die ik graag at en drink terwijl ik een calorietekort had om dit voor een bepaalde periode houdbaar te houden. Dit leidde me vervolgens naar The Skinny Food Co! 

Waarom heb je voor The Skinny Food Co Products gekozen?

Nog steeds dingen als koffie met een heerlijke creamer of barista-koffiesiroop, toast met chocopasta, koekjes, muffins en zelfs saus op mijn diner kunnen hebben zonder veel extra calorieën toe te voegen, was een totale game-wisselaar voor mij!
Het betekende dat ik meer calorieën over had om daadwerkelijk meer te eten en daarom was mijn calorietekort duurzaam omdat ik veel voedsel at en geen honger had.
Zelfs nu ik het gewicht heb verloren dat ik wilde verliezen, ben ik nu 7 stenen lichter en eet ik eigenlijk meer calorieën dan ooit tevoren om mijn nieuw gevonden liefde voor krachttraining te voeden.
Ik kies altijd voor producten van The Skinny Food Co boven calorierijke producten, want waarom zou je niet kiezen voor iets dat minder vet en suiker bevat? Om nog maar te zwijgen van het feit dat elk product dat ik heb geprobeerd geweldig smaakt!

Wat is je favoriete product?

Ik denk dat ik moet zeggen dat mijn ultieme favoriete product de Engelse Toffee Barista koffiesiroop is! Alle siropen geweldig in natuurlijk koffie, maar ook in warme chocolademelk, in bakken, in yoghurt, in gebakken haver, overnight oats, alles! Ik kan er geen genoeg van krijgen. 


De Fakeaway-maaltijden zijn ook een perfecte kantoorlunch voor als ik weinig tijd heb, dus ze zijn ook een echte favoriet. De eerste keer dat ik een van deze probeerde, herinner ik me dat ik letterlijk verbaasd was over hoe lekker het was, vooral gezien het uit een pakje in de kast kwam, en met echte stukjes kip! Ik was onder de indruk. Ze zijn allemaal heerlijk, gemakkelijk te bereiden op het werk met alleen een magnetron en ook lekker vullend en stevig.

Ook kan ik mijn favoriete sauzen niet weglaten, namelijk Sweet Chilli en Smokey BBQ... op vlees, salade, groenten, nacho's.... Alles eigenlijk!

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 32 Sean | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 32 Sean
Sean is tot nu toe een indrukwekkende 100 pond afgevallen tijdens zijn reis sinds oktober 2021!
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 31 Jodie | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 31 Jodie
Jodie, 27 jaar oud uit Burnley, heeft de afgelopen jaren iets minder dan 2 stenen verloren maar verloor ook meer dan 30 centimeter van mijn hele lichaam. 
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.