Terug naar OPSTAP & GAAN MET DE SKINNY FOOD CO
Sta op en ga met de skinny food co

Hoe creëer je de perfecte maandagochtendroutine!

Hoe creëer je de perfecte maandagochtendroutine! - theskinnyfoodco

Hoe creëer je de perfecte maandagochtendroutine! 

Nu de wereld weer een zekere mate van normaliteit heeft bereikt, willen we iedereen helpen zich op zijn best te voelen - en wat is een betere manier om dit te doen dan door de dag te beginnen met heerlijke gerechten met weinig suiker en weinig calorieën, en geweldige bewegingsideeën! Deze week hebben we de hulp ingeroepen van Molly - een student en liefhebber van recepten om je te motiveren en je ochtenden op te fleuren! 

 

 

Ontbijt

'Ik kan' s ochtends niet functioneren zonder ontbijt, en ik ga altijd naar een prachtige superbeladen papkom.

Hier is mijn supereenvoudige haverrecept om je ochtenden te beginnen met een gezonde maaltijd vol voedingsstoffen, eiwitten en vezels die net als een dessert smaakt! '

 

Je zal nodig hebben:

40g haver

30 g proteïnepoeder - gebruik 1 eetlepel cacaopoeder of 1 theelepel vanille-extract

200 ml sojamelk

1 tl kaneel

  1. Voeg alles toe aan een kleine steelpan en laat 3-5 minuten sudderen, afhankelijk van je diktevoorkeur - ik hou van mijn dik genoeg om niet op mijn hoofd te vallen!
  2. Als je de magnetron wilt gebruiken, doe dan de haver, kaneel en melk in een kom en in de magnetron voor 2 minuten. Haal het eiwitpoeder eruit en roer het erdoor, voeg indien nodig meer sojamelk toe.

Voeg ins en toppings toe - je favoriete fruit (ik ga naar bananen en frambozen), geroosterde kokosnoot, pindakaas of geplette noten, yoghurt en een flinke portie van de Skinny Food Co Jam-selectie (mijn favoriet is aardbei)! Ik gebruik ook hun Geroosterde Hazelnoot Smaak Drops gemengd als ik die nootachtige chocoladevibe voel!

 

De rest van mijn ochtendroutine om je fris en klaar voor de dag te voelen

Ik poets mijn tanden, doe mijn dagelijkse huidverzorging, strek mijn lichaam 5 minuten lang uit, poets mijn haar en maak mijn bed op! PS dit is je herinnering om je bed op te maken; het zal je productiviteit verdubbelen, ik meen het!

 

Dagelijkse huidverzorging

Ik houd het graag simpel om zacht voor mijn huid te zijn en tegelijkertijd zorg ik ervoor dat ik mezelf bescherm tegen de zon en een droge huid. Ik voer de volgende stappen uit nadat ik mijn tanden heb gepoetst, zowel 's ochtends als voordat ik naar bed ging. Ik merk dat het het hele jaar door voor mij werkt om mijn huid zacht en gezond te houden!

  1. Was mijn gezicht met een zachte reinigende was.
  2. Gebruik een crème-reiniger om alle overgebleven make-up te verwijderen die ik de dag ervoor niet heb gekregen en alle onzuiverheden die op mijn gezicht zijn achtergebleven tijdens het slapen die de was niet heeft opgevangen.
  3. Gebruik een gezichtstoner om mijn huid fris te laten aanvoelen.
  4. Gebruik een vochtinbrengende crème om alle voedingsstoffen en hydratatie van de reinigingsmiddelen vast te houden.
  5. En tot slot lippenbalsem, want anders vergeet ik de hele dag mijn lippen, zeker als het kouder is!

 

Trainingsroutine

Mijn training is altijd gericht op de buik, met een gestreepte billen afwerkeenheid. Ik hou ook van zwemmen als ik kan, om mijn 50 ronden te doen!

Ik doe ook elke dag yoga om mijn lichaam op te warmen en uit te strekken vanuit het slapen. Het helpt ook bij herstel en pijn de komende dagen! Dit is je herinnering om te gaan strekken na je training! Je zult er morgen spijt van krijgen als je het niet doet!

Plus 10 minuten hoelahoep in de ochtend laat mijn bloed pompen en maakt me meteen wakker. Het lijkt misschien een vreemde oefening, maar het versterkt je core en helpt bij weerstandstraining! Tijd om de hoelahoep uit je kindertijd tevoorschijn te halen en te gaan hoepelen!

 

Mijn Go-To Ab-training:

Russische wendingen x20

Crunches op tafel x15

Lage flutter-kicks gedurende 30 seconden

Vlinder crunches x15

Langzame bergbeklimmers gedurende 30 seconden

Herhaal x3

Glute-bruggen gedurende 30 seconden gevolgd door glute-pulsen gedurende 30 seconden, x3

10 ezel schopt elke kant x3

10 brandkranen aan elke kant x3

Je kunt meer heerlijke ontbijtrecepten en thuis workout-ideeën vinden op Molly's Instagram-pagina, of door op te drukken hierVergeet ons ook niet te taggen in lekkere posts op onze Instagram! 

Delen

Je houdt misschien van
Sta op en ga met Skinny Food Co: Josh - theskinnyfoodco
Sta op en ga met Skinny Food Co: Josh
Online coach Josh heeft ons vriendelijk zijn ochtendroutine doorgenomen, naast zijn dagelijkse voeding, om jullie deze zomer allemaal gemotiveerd te houden! Nu de ochtenden lichter zijn, is dit het perfecte moment om nieuwe gewoontes aan te leren, waardoor je een betere versie van jezelf krijgt. Lees verder om erachter te komen hoe u productieve ochtenden kunt hebben ...
Lees meer
3 eenvoudige veganistische recepten met The Student Chef! - theskinnyfoodco
3 eenvoudige veganistische recepten met The Student Chef!
We werken samen met The Student Chef die 3 geweldige veganistische recepten heeft gemaakt met behulp van onze producten en meer ...
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.