Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 11 Rachael

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 11 Rachael | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 11 Rachael

 

 

Maak kennis met Rachael! Ze is 27, een drukke moeder en een verpleegster uit Glasgow. Sinds Rachael in januari 2020 begon met het tellen van calorieën, heeft hij in totaal 7 kilo en 2 pond verloren - dat is in totaal 100 pond in 16 maanden! De reis is goed gedocumenteerd op haar Instagram - @weightlosswithrachael, waar ze maaltijdideeën, updates en inspirerende foto's voor en na deelt met meer dan 3000 volgers.

 'Ik heb mijn reis gedocumenteerd op mijn Instagram-account in de hoop anderen te helpen en te inspireren.'

Waarom u voor Skinny Food Co-producten heeft gekozen

De producten van Skinny Food Co spraken me aan omdat ze weinig calorieën bevatten. Bij het tellen van calorieën merk je vaak dat normale sauzen, saladedressings en siropen erg veel calorieën bevatten. Dus het feit dat alle producten caloriearm zijn, was een overwinning voor mij!

 

Hoe hebben ze je geholpen?

 Ik heb een enorme zoetekauw. I hou van de caloriearme siropen op pannenkoeken of gebakken haver. Je hebt niet het gevoel dat je iets mist en het helpt bij het bevredigen van alle zoete verlangens die je misschien hebt. 

Ik bereid ook maaltijden voor op mijn werk als ik in drukke diensten werk. Ik neem vaak een grote salade mee en de Skinny Food Co Zuidwestelijke saus is een van mijn favorieten op een salade. 

 

Waar houdt u van onze producten? 

Ze smaken heerlijk! In eerste instantie kon ik niet geloven hoe weinig calorieën ze waren. Ik dacht dat er een soort magie in moest zitten! De producten helpen me calorieën te besparen, zodat ik ze voor andere dingen kan gebruiken. 

 

Zou je ons aanbevelen? 

Ja, ik wil. Ik raad de producten van Skinny Food Co vaak aan op mijn Instagram-account en gebruik de producten in mijn recepten die ik deel. 

Ik hou ook van het feit dat ze in winkels verkrijgbaar zijn. Ik koop meestal nieuwe producten om te proberen als ik langs B&M ga. 

 

Uw favoriete product 

Mijn favoriete en meest gebruikte product moet het zijn Chocolade siroop. Ik vind het heerlijk op gebakken haver als ontbijt. Die heb ik een paar keer per week bij fruit. 

 

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol
Mager eten helpt me om van mijn dieet te genieten met zoete smaken zonder de suiker en zonder compromissen in smaak. Petje af daarvoor!
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise
Ik gebruik al een paar jaar magere voedingsproducten vanwege hun lage suikergehalte. Iedereen reageert anders op voedsel en suiker, maar ik vond het moeilijk om bepaald voedsel te eten en te maken met de gevolgen van vreselijke bloedsuikers na
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.