Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 18 Sadie

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 18 Sadie | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 18 Sadie

Maak kennis met Sadie! Sadie is tot nu toe 4 en 1/2 steen (67 lbs) van haar afgevallen gewichtsverlies reis en hoopt anderen te inspireren en aan te moedigen via haar Instagram-account @sadiesfitnessjournal. Sadie deelt zo vriendelijk haar verhaal met The Skinny Food Co!

Ontmoet Sadie

Hoi! Mijn naam is Sadie Sjögren. Ik ben 26 jaar oud en woon in Weston super Mare. Ik werkte vroeger op het strand, maar heb altijd van sport gehouden en wilde in de sportschool werken, maar had nooit het gevoel dat ik erbij zou passen. Sinds ik 67 pond ben afgevallen, werk ik nu in mijn plaatselijke sportschool en wil ik anderen helpen die dat willen afvallen!

Waarom heb je voor The Skinny Food Co gekozen?

Ik herinner me dat ik skinny food zag dat op Facebook werd geadverteerd en niet helemaal geloofde hoe laag in calorieën het allemaal was! Ik heb een bestelling geplaatst en de rest is geschiedenis. Nu kan ik het ook in mijn lokale b en m en thuiskoopjes krijgen, wat geweldig is. Iets van skinny food co komt altijd in mijn mandje terecht.

Hoe heeft The Skinny Food Co u geholpen?

De producten hebben mijn zoete trek geholpen! Ik ben zo'n zoetekauw en hou ervan om dingen te maken zoals gebakken haver en eiwitpannenkoekjes en skinny food co heeft de perfecte spreads en jams die erbij passen!

Waar ben je dol op met de producten van The Skinny Food Co?

Ik hou ervan hoe caloriearm de producten zijn !! Ze passen in wat ik mag, maar ik heb nog steeds het gevoel dat ik een kleine traktatie krijg.

Wat is je favoriete Skinny Food Co-product?

Mijn favoriete product is de gezouten caramel chocoholic spread! Ik ben er geobsedeerd door. Het gaat perfect met pap of met een lepel rechtstreeks uit de pot!

Volg Sadie op @sadiesfitnessjournal om haar reis naar gewichtsverlies te volgen!

 

Shop het Skinny Food Co assortiment vandaag nog!

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol
Mager eten helpt me om van mijn dieet te genieten met zoete smaken zonder de suiker en zonder compromissen in smaak. Petje af daarvoor!
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.