Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 21 Tim

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 21 Tim | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 21 Tim

Tim, ex-militair, nu huwelijksfotograaf uit Dorset - deelt zijn verhaal over gewichtsverlies en hoe The Skinny Food Co hem hielp om bijna 6 stenen te verliezen tijdens zijn reis. 

Maak kennis met Tim

Ik heb in het hele Verenigd Koninkrijk gefotografeerd, ik heb ook het genoegen gehad om bruiloften in heel Europa te fotograferen, waaronder Finland en Chamonix, Frankrijk

Fotografie is al een aantal jaren een passie van mij. Ik heb in het hele Verenigd Koninkrijk gefotografeerd, ik heb ook het genoegen gehad om bruiloften in heel Europa te fotograferen, waaronder Finland en Chamonix, Frankrijk

Van 10 burgerlijke ceremonies voor gasten tot een bruiloft van 600 gasten in Londen, ik heb veel bruiloften gefotografeerd. Elke bruiloft is anders en uniek voor elk paar, en ik geniet enorm van het vastleggen van de kenmerken van elke dag! 

Ik verliet het leger op 24-jarige leeftijd, op dat moment was ik ongeveer 15 steen (95 kg). Het is duidelijk dat bij het verlaten van het leger, één keer per week voetballen niet hetzelfde was als wat het was in de strijdkrachten - dus uiteindelijk stopte deze hobby. Ik merkte toen dat ik hetzelfde dronk en at zonder de oefening.

Na het aannemen van deze ongezonde levensstijl, merkte ik dat ik de volgende 12 jaar jojo rond de 18e tot 20e (114 kg tot 127 kg). Op een dag in november 2020, op mijn hoogtepunt, schaamde ik me om op de weegschaal te gaan staan.

Zodra ik me dit realiseerde, wist ik voor mijn eigen lichamelijke gezondheid (en geestelijke gezondheid), dat ik er iets aan moest doen. Deze keer was het anders, en er klikte iets. 

Ik deed onderzoek naar voedsel en leerde over het eten van caloriearm voedsel met een hoog volume. Mijn gewicht viel langzaam af, alleen door kleine veranderingen in de keuken aan te brengen.

Magere stukken vlees, genieten van 0% Griekse yoghurt en meer groenten eten, hielpen mijn algehele dieet te verbeteren. 

Hoe heeft The Skinny Food Co u op uw reis geholpen?

In april 2021 kwam ik Skinny Food Co tegen, en ik schrok dat ik ze niet eerder was tegengekomen.

Ik kocht eerst de chocoladesaus, wat een fantastische toevoeging was aan mijn Griekse yoghurt- en eiwitshakes. Ik heb toen hun website geplunderd en uiteindelijk veel soorten sauzen gekocht.

Wat is je favoriete Skinny Food Co-product?

Mijn favoriete product is de Bubblegum & Salted Caramel Syrups - de laatste is een geweldige toevoeging aan mijn koffie, het is een geweldige manier om mijn ijskoffie 's avonds te maken.

Het voelt alsof ik een cheatcode heb gevonden met sommige van hun producten, het feit dat ik een ijskoffie in "costa" -stijl met gekarameliseerde koekjessmaak kan krijgen voor de fractie van de calorieën, is een overwinning in mijn boek. 

Door mijn nieuwe levensstijlverandering ben ik in 125 maanden van 93 kg naar 10 kg gegaan en ik kan niet wachten om mijn reis voort te zetten!

Volg Tim op...

Instagram: @timphotochurchill 

Website: http://www.tim-churchill.com

 

Shop het Skinny Food Co assortiment vandaag nog!

 

 

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol
Mager eten helpt me om van mijn dieet te genieten met zoete smaken zonder de suiker en zonder compromissen in smaak. Petje af daarvoor!
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.