Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 24 Jade

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 24 Jade | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 24 Jade

Jade, 29 uit Cambridgeshire, begon 3 jaar geleden aan haar reis naar gewichtsverlies. Met hulp van een afslankprogramma en producten van The Skinny Food Co is Jade maar liefst 7 stenen kwijt!

Ontmoet Jade

Ik ben Jade, ik ben 29 uit Cambridgeshire, heb een zoon van 11 en ben al 6 jaar samen met mijn verloofde.

Ik ben altijd groot en onzeker geweest, en ongeveer 3 jaar geleden besloot ik er iets aan te doen. Dus ik begon mijn reis op 18 stenen en ben nu 7 stenen kwijt!

Welke regimes hebben je geholpen tijdens je reis naar gewichtsverlies?

Ik deed mee aan een afslankprogramma om af te vallen. Vroeger liep ik nooit ergens naartoe, maar ik begon doelen te stellen en minstens 10k stappen per dag te lopen. Nu, sommige dagen doe ik 40k en ik vind het geweldig!

Waarom heb je voor The Skinny Food Co Products gekozen?

De Skinny Food-producten zijn een absoluut godsgeschenk voor mij en mijn reis. Ik hou van koffie en zou minstens 3 suikers hebben, zoetstoffen smaakten gewoon niet hetzelfde maar nu gebruikte ik de Skinny Food Co Salted Caramel koffiesiroop! Ik ben ook dol op de caloriearme snacks die ze aanbieden, en ook van de bakproducten!

Ik zou mijn reis naar gewichtsverlies een stuk moeilijker hebben gevonden zonder The Skinny Food Co!

Hoe hebben onze producten u geholpen?

De Skinny Food Co hield me vaak tegen om in te storten, op eetbuien te gaan, en hielp me om 7 stenen te verliezen.

Waar houdt u van onze producten?

De smaken, en het feit dat er zoveel variatie is en dat ze ook nog eens schuldvrij zijn!

Wat is je favoriete product?

Ik hou van ze allemaal, maar ik zou de Barista Coffee Syrups moeten zeggen. Mijn favorieten zijn English Toffee en Salted Caramel. Ook zijn de chocoladepasta's geweldig!

Wat zou je zeggen tegen anderen die willen afvallen?

Start vandaag! Geloof in jezelf.

Ik had nooit gedacht dat ik de wilskracht had om een ​​steen te verliezen, laat staan ​​7! Sommige dagen zal het heel moeilijk zijn en sommige dagen zul je het verprutsen, maar pak jezelf op en ga door! Het is het waard.

Blijf op de hoogte van Jade's reis en volg haar Instagram op @wilkosweightlossworld

 

 

Shop het Skinny Food Co-assortiment vandaag nog!

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol
Mager eten helpt me om van mijn dieet te genieten met zoete smaken zonder de suiker en zonder compromissen in smaak. Petje af daarvoor!
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise
Ik gebruik al een paar jaar magere voedingsproducten vanwege hun lage suikergehalte. Iedereen reageert anders op voedsel en suiker, maar ik vond het moeilijk om bepaald voedsel te eten en te maken met de gevolgen van vreselijke bloedsuikers na
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.