Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 26 Megan

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 26 Megan | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 26 Megan

Megan, type 1 diabetes, deelt haar verhaal over het leven met diabetes en hoe de producten van Skinny Good Co haar hebben geholpen met haar aandoening. 

Ontmoet Megan

Ik ben Megan! Ik ben net 23 geworden en in november 1 is bij mij diabetes type 2020 vastgesteld! Het was een schok, niemand in mijn familie heeft diabetes en ik wist er niets van. Ik beheers mijn diabetes met injecties - een achtergrondinsuline die eenmaal per dag wordt ingenomen en een injectie voor elke koolhydraten die ik consumeer. 

Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan de Uni en heb een graad in criminologie - ik ging naar Lancaster Uni en ik vond het geweldig. Ik werk momenteel voor de NHS . Ik en mijn hele familie komen uit Yorkshire (Hull), maar ik woon momenteel in de buurt van Blackpool. 

 

Welke regimes hebben je op je reis geholpen?

Vanwege mijn diabetes moet ik voorzichtig zijn met wat ik eet - hoeveel koolhydraten en hoeveel suiker ze hebben. Ik heb mijn levensstijl volledig moeten veranderen, ik had 21 jaar zonder diabetes en moest letten op wat ik eet, dus moest snel wennen aan het plotseling moeten doen (wat moeilijk was!). Ik probeer meestal low carb / geen suiker te zijn - of in ieder geval weinig suiker - ik ben altijd zo bewust van hoeveel koolhydraten / suiker ergens in zit en kies nu voor de lagere hoeveelheden waar ik kan. 

Waarom heb je voor Skinny Food Co Products gekozen?

Ik had Skinny Food-producten voor het eerst in een winkel gezien, vrij snel nadat ik de diagnose had gekregen. Toen ik enkele van mijn favoriete soorten voedsel zag, maar enorm verminderd in suiker / koolhydraten, moest ik het meteen proberen Ik heb een enorme zoetekauw en hou van alles wat zoet is, het was een van de moeilijke gewoontes om na de diagnose van af te schudden.

Hoe hebben onze producten u geholpen?

Het vinden van een merk dat gemakkelijk toegankelijk, goed geprijsd en diabetesvriendelijk was, heeft mijn overgang naar het leven met diabetes een beetje gemakkelijker gemaakt. In het begin was het moeilijk omdat ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen genieten van zoete lekkernijen (of gewoon ''normaal'', niet-diabetisch voedsel in het algemeen). Ik heb waarschijnlijk de meeste, zo niet alle, producten inmiddels geprobeerd en ik ben er nog geen enkele keer door teleurgesteld. 

Waar houdt u van onze producten?

Ik vind het geweldig dat je niet eens kunt zien dat ze heel weinig suiker bevatten! Het laat zien dat je echt niet veel suiker nodig hebt om iets lekker zoet te laten smaken! Je zou het verschil niet kunnen zien. 

Wat is je favoriete product?

Ik kan er echt niet zomaar eentje uitkiezen! Ik ben dol op de chocoladepasta's - (vooral hazelnoot-melkachtige en witte chocolade-hazelnoot). Ik gebruik de smaakdruppels elke dag voor mijn pap, de siropen zijn goed en ik ben dol op de mixen van brood/brownie/flapjack. De Peanut Butter Cups Choco Drops en Siropen zijn ook lekker!

Wat zou je zeggen tegen anderen die dezelfde aandoening ervaren?

Leven met diabetes type 1 betekent niet dat je niet kunt genieten van lekkernijen zoals iedereen! Je kunt er nog steeds lekkere, zoete koffie's van maken met vanillesiropen. Je kunt brownies en chocolate chip cookies maken! Je kunt chocopasta op toast hebben! De diagnose krijgen was moeilijk voor mij in de zin dat ik zo'n grote aanpassing moest maken, maar met dit soort voedselalternatieven kun je nog steeds van al die dingen genieten. 

Diabetes is een zware taak om elke dag mee om te gaan, het is prima om jezelf te trakteren en op sommige dagen te genieten.

Shop het Skinny Food Co-assortiment vandaag nog!

 

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol
Mager eten helpt me om van mijn dieet te genieten met zoete smaken zonder de suiker en zonder compromissen in smaak. Petje af daarvoor!
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise
Ik gebruik al een paar jaar magere voedingsproducten vanwege hun lage suikergehalte. Iedereen reageert anders op voedsel en suiker, maar ik vond het moeilijk om bepaald voedsel te eten en te maken met de gevolgen van vreselijke bloedsuikers na
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.