Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 30 Alison

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 30 Alison | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 30 Alison

Alison, 63-jarige grootmoeder, heeft in 12 maanden in totaal bijna 18 stenen verloren! 

Na de geboorte van haar kleinzoon vond Alison een nieuw leven en besloot ze haar dieet en levensstijl te veranderen.

Lees haar volledige verhaal hieronder.

Ontmoet Alison

Mijn naam is Alison Berry. Ik ben bijna 63 jaar oud, ik heb mijn hele volwassen leven overgewicht gehad en ontkende dat ik genoeg tijd had om er iets aan te doen.

Ik kreeg een heel ernstige opflakkering van mijn toestand (diverticulitis) waardoor ik ernstig ziek in het ziekenhuis belandde - gelukkig overleefde ik.

Ik huilde mezelf in slaap, vaak bang dat mijn leven zou worden afgebroken door mijn medische toestand en gewicht - toen beviel mijn schoondochter van mijn eerste schattige kleinzoon Joseph. Mijn schoondochter en zoon vroegen of ik 2 dagen per week voor hem wilde zorgen als ze weer aan het werk ging, het was alles wat ik wilde doen.

Ik wilde de beste oma ooit zijn, in het park spelen, hem meenemen naar het zwembad, in zijn kleine pop-up tent zitten - maar de realiteit was dat ik dat allemaal niet kon.

Er moest iets veranderen, en snel, dus sloot ik me aan bij een afslankgroep in oktober 2014 met een gewicht van 22, 1.5 lb maat 34/36. De grootste die ik ooit ben geweest, en sterk afhankelijk van medicijnen, verloor ik 11 pond in 7 maanden na een voedingsplan en een eenvoudige looproutine - en ik ben nu medicatievrij.

Waarom heb je voor The Skinny Food Co gekozen?

Ik heb The Skinny Food Co in mijn menu's opgenomen, wat betekent dat ik nooit mijn favoriete gerechten heb gemist zonder veel calorieën toe te voegen. Ik ben dol op het maken van zelfgemaakte gerechten en gebruik The Skinny Food en Vervalste sauzen bijna dagelijks.

Wat zijn je favoriete producten?

Het Burger saus en Esdoorn en Gouden siroop mijn favoriet zijn, maar heb net de . ontdekt Jams nu ook en kan dit ten zeerste aanbevelen!

 

 

Het leven is goed nu ik ben afgevallen. Ik ben een adrenalinejunkie geworden met vuurwandelingen, boomtopavonturen, zelfs 's werelds snelste tokkelbaan om er maar een paar te noemen.

Ik zal niet zeggen dat afvallen gemakkelijk was, maar met vastberadenheid is het het zeker waard.

De locatie van Alison

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol
Mager eten helpt me om van mijn dieet te genieten met zoete smaken zonder de suiker en zonder compromissen in smaak. Petje af daarvoor!
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise
Ik gebruik al een paar jaar magere voedingsproducten vanwege hun lage suikergehalte. Iedereen reageert anders op voedsel en suiker, maar ik vond het moeilijk om bepaald voedsel te eten en te maken met de gevolgen van vreselijke bloedsuikers na
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.