Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: Leigh Wood Ep 14

Succesverhalen met The Skinny Food Co: Leigh Wood Ep 14 | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: Leigh Wood Ep 14

The Skinny Food Co ging zitten met Leigh Wood, WBA-wereldkampioen, om te praten over zijn reis naar succes in de boksarena.

Hoe ben je in aanraking gekomen met boksen?

Ik was echt niet goed in voetbal, toen begreep ik niet waarom. Alle kinderen van mijn leeftijd op school, hun vaders gaven ze doordeweeks en in het weekend voetbaltraining en ik dacht altijd dat ze beter waren dan ik. Dus ik hoopte dat ik uiteindelijk zou vinden waar ik goed in was. Ik begon toen te gaan boksen met mijn broer en zijn vrienden en ik pakte het snel op, genoot ervan en raakte verslaafd.


Moet je offers brengen in je leven om ervoor te zorgen dat boksen je belangrijkste focus is?

Ja, ik moet veel offers brengen als het gaat om boksen. Ik heb vakanties gemist, kerstmis met mijn familie, verjaardagen, weekenden socializen met mijn vrienden - maar het is het allemaal waard.


Had je ooit gedacht dat je zou zijn waar je nu bent in het boksen?

Ik geloofde dat ik goed genoeg was, maar er was een tijd in mijn carrière dat ik geen kansen kreeg en ik twijfelde of ze ooit zouden komen. Ik bleef gefocust en toegewijd aan mijn vak en uiteindelijk wierp het allemaal zijn vruchten af.


Wat is je grootste prestatie?

Het winnen van de WBA-wereldtitel is 100% mijn grootste overwinning. Ik was ook een enorme underdog bij de bookmakers en fans.


Wat zou je zeggen tegen aspirant-boksers?

Blijf erbij. Je zult goede en slechte dagen hebben, je kunt een paar gevechten verliezen, maar blijf altijd toegewijd en volhard. Houd de bereidheid om te leren en je zult er uiteindelijk komen.


Wat eet je meestal in een normale routine?

Een paar maaltijden per dag en een uitgebalanceerd dieet - een uitgebalanceerd dieet is het beste om te doen om aan te komen.

Ik gebruik elke dag veel producten van The Skinny Food Co, vooral als ik dichter bij het gewicht kom en ik niet zoveel lekkers kan krijgen. Ik gebruik de Skinny Food Co-producten om dingen te vervangen die ik niet mag, wat ook helpt bij het toevoegen van extra smaken aan mijn haver met mijn banoffeesiroop. De koffiesiropen maken deel uit van mijn dagelijkse routine, ze helpen echt omdat ze weinig calorieën bevatten, maar ik kan nog steeds iets lekkers eten.

Moet je streng zijn met je dieet?

Ja. Hoe dichter het bij een gevecht komt, hoe strenger ik moet zijn, dat is gewoon een onderdeel van boksen en het is een onderdeel van de discipline. 


Van welke Skinny Food Co-producten geniet u het meest?

Mijn favoriete product is de White Chocolate Spread. andere pproducten die ik het meest gebruik zijn de siropen die ik op mijn haver heb en ik ben ook een groot fan van de koffiesiropen.

 

 

Spreekt u gewoonlijk uw concurrenten na een gevecht?

Soms hangt het van het individu af. Ik heb met een paar mensen gesproken, Ryan Doyle spreek ik nog steeds vrij regelmatig.

Je recente ruzie met Can Xu, heb je daarna gesproken?

We spraken kort backstage na het gevecht, gewoon een informeel "bedankt voor de kans"-chat.


Hoe is het achter de schermen in de aanloop naar een gevecht en daarna?

Voor het gevecht is het normaal gesproken erg gekoeld, ik ben in een goede gemoedstoestand en heb iets te eten om bij te tanken en te hydrateren.

Na het gevecht is het ook behoorlijk gekoeld - we lachen. Mijn twee goede vrienden zijn er, ik lach met Ben, mijn coach en de rest van mijn team. We lachen en genieten, het maakt deel uit van de ervaring.

Na het gevecht haal ik normaal gesproken ook junkfood in, zoals pizza, dingen die ik normaal niet mag eten. Ik zal ook meer tijd in Nottingham doorbrengen om vrienden en familie te zien die ik niet zo vaak zie.


Hoe voel je je over je aanstaande gevecht met Mick Conlan?

Ik weet nog niet zeker waar het zal worden gehouden, hopelijk in Nottingham, maar daar komen we snel achter. ik ben fIk voel me zelfverzekerd en ben hier met Ben sinds november vorig jaar, zes maanden heb ik een Britse titel gewonnen door knock-out, daarna de banner van de wereldtitel.

Ik ga van kracht naar kracht en alles komt samen. Ik heb een goed team om me heen en ik ben ervan overtuigd dat ik de klus op een geweldige manier zal klaren.

 

 

 

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol
Mager eten helpt me om van mijn dieet te genieten met zoete smaken zonder de suiker en zonder compromissen in smaak. Petje af daarvoor!
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.