Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise

Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 34 Elise | theskinnyfoodco

Ontmoet Elise

Mijn naam is Elise en ik ben een 29-jarige type 1 diabetespatiënt uit North Devon. Ik heb 5 jaar diabetes en na de emotionele achtbaan van het omgaan met mijn diagnose ben ik echt geïnteresseerd geraakt in hoe ik mijn bloedsuikerspiegel zo stabiel mogelijk kan houden. Een paar jaar geleden deed ik mee aan GB in mijn leeftijdsgroep voor triatlons, nu ben ik een competitieve openwaterzwemmer (als je in Devon woont, waarom zou je dan niet in de zee zwemmen!). Door mijn sport is eten daarom altijd een groot deel van mijn leven geweest. Ik heb een gezonde relatie met eten en de diagnose diabetes heeft me zoveel meer geleerd over hoe verschillende voedingsmiddelen je lichaam beïnvloeden.

Waarom heb je ervoor gekozen om de producten van Skinny Food Co te gebruiken?

Ik gebruik al een paar jaar magere voedingsproducten vanwege hun lage suikergehalte. Iedereen reageert anders op voedsel en suiker, maar ik vond het moeilijk om bepaald voedsel te eten en daarna te maken met de gevolgen van vreselijke bloedsuikers. Het hebben van een langdurige gezondheidstoestand zal van invloed zijn op uw geestelijke gezondheid, dus voor mij heeft het zo goed mogelijk beheersen van mijn bloedsuikerspiegel een positieve invloed op mijn geestelijke gezondheid. Ik heb natuurlijk nog steeds verschrikkelijke dagen van op en neer suikers, ik ben geenszins een "perfecte diabetes" als er zoiets bestaat! Maar snacks met weinig suiker uit magere voedingsmiddelen hebben me geholpen mijn niveaus beter onder controle te houden.

Wat zijn je favoriete Skinny Food Co-producten?

Ik heb een gevecht gehad met pap en probeer er jarenlang vrienden mee te worden... het is een van de ontbijtproducten die ik kan eten zonder een bloedsuikerpiek en crash, maar ik vind het vreselijk smaken tenzij je een hele lading weggooit van pindakaas of nutella erin. Maar ik ben begonnen met het gebruik van de magere voedselstropen in de pap en nu smaakt het naar de golden syrup pap maar dan zonder alle suiker. Ook de chocoladepasta met laag suikergehalte is een van mijn beste vrienden geworden 

Hoe heeft The Skinny Food Co u geholpen uw doelen te bereiken?

Ik kan het huis verlaten in de wetenschap dat mijn suikers niet zullen pieken nu ik de siroop in mijn pap of de eiwit bars voor ontbijt. Het heeft me gewoon gemoedsrust gegeven, wetende dat ik mijn niveaus zo goed mogelijk onder controle heb.

Wat zou je zeggen tegen anderen die hun doelen willen bereiken?

Als je eenmaal hebt gevonden wat voor jou werkt, wordt het gemakkelijker. Vroeger wilde ik alleen ontbijtgranen als ontbijt omdat ik niets kon vinden dat ik leuk vond om het te vervangen. Maar nu heb ik producten gevonden die in mijn dagelijks leven passen en die me helpen mijn diabetes onder controle te houden, dat is geweldig

Shop onze suikervrije collectie vandaag nog!

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol
Mager eten helpt me om van mijn dieet te genieten met zoete smaken zonder de suiker en zonder compromissen in smaak. Petje af daarvoor!
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.