Terug naar klantrecensies en ervaringen
Beoordelingen en ervaringen van klanten

The Skinny Food Co Klantenrecensie: EP 61 Jenny

The Skinny Food Co Klantenrecensie: EP 61 Jenny - theskinnyfoodco

Maak kennis met Jenny

Sinds de geboorte van mijn jongste dochter ben ik aangekomen en heb ik mijn zwaarste gewicht bereikt. Ik begon veranderingen in mijn lichamelijke gezondheid op te merken, ik begon pijn te doen en pijn te doen en mijn astma, dat normaal gesproken geen probleem was, was nu meer merkbaar, eindelijk had ik toen ontdekt dat ik galstenen had. 

Dit zette me ertoe aan om veranderingen in mijn leven aan te brengen en afscheid te nemen van alcohol en dikmakend voedsel. 

Ik begon af te vallen, wat me het vertrouwen gaf om terug te keren naar de sportschool.

Waarom heb je ervoor gekozen om de producten van Skinny Food Co te gebruiken?

Nadat ik begon af te vallen, begon ik naar verschillende YouTube-kanalen te kijken die fitness, gezondheid en welzijn aanmoedigden, en zag een paar van de influencers die ik zag praten over The Skinny Food Co Products

Het was zo leuk om te zien dat ik dingen kon eten die ik actief had vermeden, zoals chocolade en andere zoete lekkernijen. 

Het was ook geruststellend te weten dat deze producten geen enkel effect zouden hebben op mijn galstenen. 

Mijn top 3 producten van Skinny Food Co zijn:

Ik heb nogal wat producten die ik helemaal geweldig vind, maar als ik er maar 3 zou moeten kiezen, zou het dat zijn

Al deze producten zijn dingen waarvan ik dacht dat ze niet toegankelijk zouden zijn voor mij en mijn nieuwe levensstijl / dieet, daarom was het zo verfrissend om ervan te kunnen genieten. 

Hoe heeft Skinny Food Co u geholpen uw doelen te bereiken?

Ik koop nu zoveel verschillende Skinny Food Co-producten, van sauzen tot zoete lekkernijen. Ik ben er helemaal weg van! 

Ik ben nu 10 stenen, meer dan 4 stenen kwijtgeraakt sinds mijn afslankreis en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn, alleen al het feit dat ik elke dag iets zoets kan eten, geeft me het gevoel dat ik niet eens let op wat ik eet. 

Wat zou je zeggen tegen anderen die hun doelen willen bereiken?

Probeer The Skinny Food Co, want de items die ze hebben, smaken allemaal geweldig, zonder alle andere suikers zoals andere producten. Ik zou echt niet achterom kijken. 

Eet meer van waar je van houdt - Eet mager voedsel co : Met de beste deals en aanbiedingen voor onze favoriete sauzen, siropen, spreads en snacks, zijn onze Skinny Food Co-producten geschikt voor een verscheidenheid aan diëten, allergieën en intoleranties. Mis onze niet Maandelijkse exclusieve deals.
Delen

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.