Terug naar Wat is er nieuw?
Wat is er nieuw?

Winnaar weggeefactie £ 1000 aangekondigd

Winnaar weggeefactie £ 1000 aangekondigd - theskinnyfoodco

Deze week hebben we met veel plezier de winnaar bekend gemaakt van onze weggeefactie van £ 1000 wedstrijd! 


We hebben onze klanten gevraagd ons iets te vertellen over hun liefde voor onze producten en hoe ze hen hebben geholpen in hun dagelijks leven. 


Met duizenden aanmeldingen werd onze winnaar Lazette Rawlings geselecteerd, en we kunnen gerust zeggen dat ze in de wolken was toen ze erachter kwam!

 

We hadden de kans om met Lazette om de tafel te zitten en alles over Skinny Food Co te bespreken om een ​​beter begrip te krijgen van hoe onze producten een impact hebben gehad op haar leven en wat ze er het meest van houdt. 


Wanneer hoorde u voor het eerst over onze producten? 


 Ik hoorde voor het eerst over The Skinny Food Co toen ik op zoek was naar alternatieven voor enkele van mijn favoriete snacks. Ik kwam voor het eerst in aanraking met de Duo-bars, en werd op slag verliefd. Ze waren de perfecte combinatie van zoet, zonder de extra suikers en calorieën. Ik verving snel mijn gebruikelijke lekkernijen door deze geweldige repen.


En wat motiveerde je om onze producten eens te proberen? 

 Het was puur om af te vallen, ik weet dat je een breed scala aan dieetvriendelijke producten hebt en zoveel positieve recensies hebt gezien. 


Ik ben begonnen mezelf een aantal wekelijkse mijlpalen te stellen op mijn reis om af te vallen, maar ik wil vooral gewoon kunnen genieten en genieten van eten zonder dat het zo beperkend is.


Zijn er nog andere producten van Skinny Food Co waar je verliefd op bent geworden? 

Ja, ik ben helemaal weg van de siropen. 


Ik liet mezelf nooit opraken Gezouten karamelsiroop, Ik ben er dol op in warme dranken en in ochtendyoghurtkommen.


Ik heb ook mijn kasten gevuld met een aantal andere favorieten zoals de Cinnamon & Gingerbread squeezy shots en zelfs enkele nieuwere smaken die ik nog niet heb geprobeerd, zoals de Aardbeien Munt & Vlierbloesem Ijsthee & De Perzik Ijsthee


Dus we zijn hier vandaag, zoals je weet, ben je geselecteerd als onze winnaar van de weggeefactie van £ 1000. Heb je al plannen voor hoe je je winst gaat besteden? 

Ik heb een paar dingen in gedachten, ik heb mijn dochter beloofd dat ik haar zou verwennen met een nieuwe outfit voor een aankomend evenement, en ik heb mezelf al voorgehouden dat ik meer van je zal proberen Mager Voedingsassortiment nu! 

 Maar vooral, met de crisis in de kosten van levensonderhoud, zal het wat stress verlichten, ik ben zo dankbaar! Als je wilt deelnemen aan onze wedstrijden en weggeefacties, vergeet dan niet om je te abonneren op onze nieuwsbrieven en onze sociale mediapagina's te bekijken, om kans te maken op het winnen van fantastische Skinny Food Co-goodies, weggeefacties van derden en zelfs geldprijzen. 
Delen

Je houdt misschien van
The Skinny Food Co X Universiteit van Loughborough: Team Business Challenge - theskinnyfoodco
De Skinny Food Co X Loughborough University: Team Business-uitdaging
Ontdek wat we hebben gedaan toen we samenwerkten met Loughborough University om de Student Business Challenge uit te voeren
Lees meer
Kerstkoffiepakketten - theskinnyfoodco
Kerst koffiepakketten

Op zoek naar suggesties voor kerstcadeaus? Koffiemanden zijn een perfect cadeau-idee voor degenen van wie je houdt, koffiekenners en meer. 

Of u nu uw eigen koffiemand wilt maken of de best passende koffiemand wilt vinden, wij zijn er om u te helpen.

Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.