Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 6 Lauren

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 6 Lauren - theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 6 Lauren

Succesverhaal van deze week richt zich op Lauren, die 27 is uit Cardiff. Ze kwam in 2019 bij Slimming World en ontdekte een paar maanden later Skinny Food Co-producten. Als type 1 diabetes hebben Skinny Food Co-producten de bloedsuikers van Lauren onder controle gehouden en haar geholpen om 3 stenen te verliezen door Slimming World, terwijl ze nog steeds geniet van heerlijk smakend eten! 
Lauren voor en na de reis van het gewichtsverlies

 

Waarom koos u voor Skinny Food Co-producten?

Ik koos voor Skinny Food-producten omdat er zoveel variatie was, ik herinner me dat mijn eerste bestelling de minisachets met sauzen en siropen was, het was perfect als eerste bestelling. Ik heb toen uiteindelijk de Chocolade Sinaasappelsiroop en Vanilla Cheesecake druppels, ze altijd in mijn gebakken haverrecepten stoppen.

Hoe hebben onze producten u geholpen?

De producten hebben me enorm geholpen omdat ze zo weinig suiker en calorieën bevatten, wat geweldig werkt naast gewichtsverlies en mijn diabetesbeheersing, in feite zouden de siropen, druppels en sauzen mijn bloedsuikers helemaal niet verhogen, dus ze zijn absoluut een beter merk te gebruiken in plaats van merken met producten gevuld met suikers en kunstmatige zoetstoffen. Ik zou het merk aan elke diabetespatiënt aanbevelen.

Waar houdt u van onze producten? 

Ik vind het geweldig dat je producten precies zo smaken als de echte volvette producten, bijvoorbeeld een van mijn favoriete producten van jou - aardbeienjam smaakt zo zoet dat het voelt alsof ik een pot met volle suikerjam eet die ik vroeger uit de supermarkt haalde. Het is ook geweldig dat ze geschikt zijn voor iedereen, veganisten, diabetici en mensen die glutenvrij zijn, dus het is een heel eerlijk merk dat iedereen kan proberen.

 

Skinny food co jam collecties en spreads
Zou je onze producten aanbevelen aan een vriend? 

Ik zou Skinny Food aan iedereen aanbevelen; er zijn zoveel producten en ze brengen ook constant nieuwe producten uit met fantastische deals en freebies als je een bepaald bedrag uitgeeft. 

Wat is je favoriete product?

Mijn favoriete producten zijn de Vanilla Cheesecake drops, deze gebruik ik de hele tijd in mijn gebakken haver, gebakken havermuffins en bovenop vetvrije Griekse yoghurt met fruit. Zelfs een druppel van het product geeft al zoveel smaak.

Een andere favoriet van mij is de jam - vooral aardbei, framboos en zwarte bes, ik heb deze gebruikt in al mijn gebakken haverrecepten, en het voelt als een smakelijke desserttraktatie om ter plaatse te raken met mijn suikerklank.

 

Chocaholic Toffee Spread met fruit

Nog een paar van mijn favoriete producten zijn de Tomatenketchup, Honey BBQ, Chocolade-sinaasappelsmeersel, Magere staven en Frietkraam Curry Saus​ Ik gebruik Skinny Food elke dag in mijn maaltijden en het is een merk waar ik in de toekomst aan vast zal houden.

We hebben een volledige diabetesvriendelijke collectie op onze website, waartoe u toegang kunt krijgen hier klikken!  

Laurens gewichtsverlies transformatie

 

Misschien heb je enkele van de heerlijke creaties van Lauren op onze Instagram gezien - we kunnen er geen genoeg van krijgen! 

 

Als je net als Lauren een verhaal hebt om te delen, neem dan contact met ons op via onze sociale media, want we horen er graag alles over!

Disclaimer voor succesverhalen

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 62 Scott - theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 62 Scott
Scott deelt zijn ongelooflijke verhaal over het overwinnen van meerdere gezondheidsproblemen, van een hartaanval tot diabetes type 2, en het verliezen van meer dan 7 stenen om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren.
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 61 Jenny - theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 61 Jenny
Jenny deelt haar ervaring met gezondheidsproblemen en het vinden van The Skinny Food Co-producten, van gemotiveerd zijn om af te vallen na de geboorte van haar jongste dochter, Jenny pusht zichzelf en ontdekt gaandeweg onze ongelooflijk smakende suikervrije producten.
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.