Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 10 Kate

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 10 Kate - theskinnyfoodco

 Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 10 Kate

 

Kate heeft een ongelooflijke reis naar gewichtsverlies achter de rug! Ze heeft The Skinny Food Co-producten gebruikt naast een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet, waarmee ze bijna 2 jaar geleden begon. 

Zoals veel van onze klanten heeft Kate een ongelooflijk Instagram-account vol recepten, maaltijden en geweldige voor & na foto's. Haar smakelijke creaties bieden dagelijks inspiratie voor haar meer dan 10,000 volgers, en wat denk je, onze producten komen ook voor! Als je van onze hartige houdt, caloriearme sauzen, kijk uit voor Kate's Knoflook Mayo Salades en koolhydraatarme broodjes met onze Smokey Baconnaise! Als je een zoetekauw bent, zul je Kate's Baked Oats geweldig vinden bij onze Aardbeienjam met weinig suiker, of haar koffie met onze Gezouten Caramel Pecan Barista Siroop er is hier een recept dat iedereen kan proberen, en we kunnen er geen genoeg van krijgen! 

 

Kate & The Skinny Food Co

'Aan het begin van mijn reis om af te vallen, woog ik 22st 6.5 pond, en na bijna 2 jaar in mijn reis ben ik nu 12st 4 pond. In totaal ben ik iets meer dan 10e kwijtgeraakt, ik ben nooit een klein mens geweest en ben vooral flink aangekomen na een auto-ongeluk een paar jaar geleden. Dit had op zoveel manieren invloed op mij, met name op mijn mobiliteit, dat ik me ook zorgen begon te maken over mijn algemene gezondheid. In 2019 voelde ik dat ik er iets aan moest doen, ik begon aan een afslankreis om gezonder / fitter te worden. Ik ben momenteel nog een work in progress met iets meer te doen, maar over het algemeen geniet ik echt van de reis en de voortgang.


Ik koos voor skinny food co-producten om mijn gewichtsverliesreis samen te laten vallen vanwege het brede assortiment dat beschikbaar is, ik merkte dat veel mensen op Instagram en Facebook posten over skinny food co-producten, dit gaf me de aanmoediging om ze een probeer en moet zeggen dat ik nog nooit heb gekeken
terug.

'Ik gebruik dagelijks skinny food-co-producten, omdat het me de flexibiliteit geeft om dingen te hebben waar ik echt van hou, zonder het schuldgevoel dat erop volgt.'

 

Het voelt echt alsof ik niets mis, mijn favoriete product van skinny food co zijn de koffiesiropen, omdat het me het gevoel geeft dat ik koffie drink zonder de buitensporige calorieën, de spreads zijn ook geweldig als je kunt doe deze in je papkommen of gebakken haver.

 

'Ik heb nooit meer achterom gekeken'

 


Wat ik het leukst vind, is dat ik alle smaakproducten kan krijgen met minder calorieën en minder suiker, het betekent dat ik door kan gaan met het koken van heerlijke maaltijden en aan mijn plan voor gewichtsverlies kan blijven. Ik raad iedereen ten zeerste aan om skinny food co-producten eens te proberen, skinny food co heeft een enorm assortiment dat voor iedereen geschikt is, mijn man gebruikt ze bij zijn maaltijden en is er dol op.

Als je net als Kate een ongelooflijk verhaal te delen hebt, neem dan contact met ons op via onze sociale media! We houden ervan om te zien hoe onze producten in allerlei soorten voeding kunnen worden verwerkt, en hoe positief de impact kan zijn!

 

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 62 Scott - theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 62 Scott
Scott deelt zijn ongelooflijke verhaal over het overwinnen van meerdere gezondheidsproblemen, van een hartaanval tot diabetes type 2, en het verliezen van meer dan 7 stenen om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren.
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 61 Jenny - theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 61 Jenny
Jenny deelt haar ervaring met gezondheidsproblemen en het vinden van The Skinny Food Co-producten, van gemotiveerd zijn om af te vallen na de geboorte van haar jongste dochter, Jenny pusht zichzelf en ontdekt gaandeweg onze ongelooflijk smakende suikervrije producten.
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.