Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 7 Christina

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 7 Christina - theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: ep 7 Christina

 De 24-jarige Christina is een zelfbenoemde fijnproever, en we zijn geen vreemden van haar geweldige maaltijden die ze op haar sociale media plaatst! Door tijdens de pandemie vanuit huis te werken, heeft ze meer tijd gekregen om zich echt te concentreren op haar fitnessreis en de resultaten zijn verbluffend! Zonder specifiek doel voor ogen, begon Christina een calorietekort dieet. Door te leren wat ze zelf kon bereiken, slaagde Christina erin om 14 kg af te vallen, maar ook om spieren op te bouwen! Ze heeft verschillende fitnessmijlpalen bereikt, van 100 kg tillen tot 30 push-ups achter elkaar, Christina heeft zoveel bereikt, en dat allemaal met de hulp van het gebruik van onze producten in haar eten, en de foto's zijn verbluffend! 

gewichtstoename christina

'Ik heb nog een paar doelen in gedachten, maar ik ben echt opgewonden om te zien wat mijn lichaam en geest volgend jaar rond deze tijd kunnen bereiken!'

pannenkoeken met onze zoete siroop

Waarom heb je voor Skinny Food Co-producten gekozen? 

Ik zag Skinny Food Co op Facebook en had via vrienden over ze gehoord en ik wilde ze al eerder geven, ze vielen echt op als een gezonder alternatief voor de sauzen en siropen waar ik van hou. Als het me calorieën bespaarde, was het een overwinning!

zuidwest saus met krokante kip

Hoe hebben ze je geholpen?

Deze producten zijn een game-wisselaar geweest, ik ben helemaal weg van hun sauzen, siropen en snacks. Ze zijn caloriearm, lekker en hebben geen gebrek aan smaak. Ik ben nog niet teleurgesteld over een aankoop!

Waar houdt u van onze producten? 
Ze zijn niet alleen caloriearm, maar je zou het niet eens weten, zelfs als ik geen calorietekort had, zou ik nog steeds bij hen kopen, er is geen gebruik van palmolie en het bedrijf is zo'n geweldig team en ze zijn allemaal super behulpzaam en bieden de beste service. De smaak van deze producten is geweldig, ze zijn verslavend en volledig schuldvrij!

honing bbq kip wraps

Zou je ons aanbevelen? 
Ik heb deze producten al aan al mijn familie en vrienden aanbevolen en ze zijn er allemaal dol op! Zelfs als je niet op zoek bent om af te vallen, zou ik deze producten ten zeerste aanbevelen, ze hebben een redelijke prijs (er is altijd een nieuwsbrief die ik krijg met geweldige aanbiedingen, waardoor ik elke keer een verscheidenheid aan dingen kan krijgen, ik probeer het altijd nieuwe producten die ik nooit had gedacht te gebruiken!)

gewichtsverlies tussen een jaar werk

Uw favoriete product 
Ik heb zoveel favorieten dat het moeilijk is om er maar één te kiezen! Ik zou moeten zeggen, ik hou van de Butterscotch Siroop op mijn pannenkoeken van een ochtend, of pap! Net als de Honey BBQ met mijn hamburgers en burrito's. Ik ben ook een grote fan van hun Magere pindakaasbekers - Ik heb zowel wit als melk gehad en ze zijn goddelijk !! Hun Aardbeienjam is een nietje in mijn dieet omdat het zo weinig calorieën bevat en een geweldige topper is op toast of rijstwafels, vooral voor een training! De pizzabodem en nep producten maken zaterdagavond leuk, het is zo leuk om samen met mijn partner een zelfgemaakte pizza te maken en het bevat minder dan de helft van de calorieën van een dominos, en het smaakt net zo goed! Perfecte date night!

 

 

 Als je net als Christina een verhaal hebt dat je zou willen delen, neem dan contact met ons op! 

 Disclaimer voor succesverhalen

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 62 Scott - theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 62 Scott
Scott deelt zijn ongelooflijke verhaal over het overwinnen van meerdere gezondheidsproblemen, van een hartaanval tot diabetes type 2, en het verliezen van meer dan 7 stenen om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren.
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 61 Jenny - theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 61 Jenny
Jenny deelt haar ervaring met gezondheidsproblemen en het vinden van The Skinny Food Co-producten, van gemotiveerd zijn om af te vallen na de geboorte van haar jongste dochter, Jenny pusht zichzelf en ontdekt gaandeweg onze ongelooflijk smakende suikervrije producten.
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.