Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 20 Laura

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 20 Laura | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 20 Laura

Maak kennis met Laura! Laura is tot nu toe meer dan 5 stenen kwijtgeraakt tijdens haar reis naar gewichtsverlies en deelt haar verhaal met The Skinny Food Co.

Ontmoet Laura

Mijn naam is Laura, ik kom uit Llanelli, Zuid-Wales. Ik ben 30 jaar jong en woon samen met mijn verloofde Alex, we hebben een prachtige 3-jarige dochter en 5-jarige pelskind Buster. Ik ben begonnen aan mijn reis naar gewichtsverlies/lifestyle change in september 2020 en begon te rennen en tot op heden meer dan 5 stenen verloren.

Waarom heb je voor The Skinny Food Co gekozen?

Terwijl ik calorieën tel en graag verantwoordelijk ben voor mijn eten, kwam ik de producten van The Skinny Food Co tegen en was er meteen dol op. Het feit dat ze weinig calorieën bevatten, was zelfs nog beter en ik voelde me helemaal niet schuldig tijdens het consumeren

 

Hoe hebben de producten van The Skinny Food Co u geholpen?

Uw producten hebben me vooral geholpen om mijn calorie-inname onder controle te houden, tde koffiesiropen Ik heb suiker in mijn koffie vervangen en moet deze dag nog steeds doen. Ik hou van je spreads en jam, ze zijn heerlijk en ik ga voor bagels, pap, toast - en voor het caloriegehalte is het gewoon een winnaar voor mij en ze smaken zo goed! Ik ontdekte ook dat je chocoladeproducten me hielpen om op het goede spoor te blijven en me hielpen mijn zoetekauw te sorteren. 

Wat vind je het leukst aan de producten van The Skinny Food Co?

Ik ben dol op de producten omdat ze allemaal lekker zijn en weinig calorieën bevatten, wat me het meest aantrok. Er is nog heel veel dat ik nog niet heb geprobeerd, maar dat ga ik zeker doen. Als ik iets leuk vind, heb ik de neiging om me eraan te houden en zal ik altijd nieuwe proberen als ik ze tegenkom.

 

Wat is je favoriete Skinny Food Co-product?

Mijn favoriete product is te moeilijk om te zeggen, maar als ik zou moeten kiezen, zouden het de choco drops en welke vorm van chocolade dan ook zijn - maar ik ben ook dol op de jam en ga er zo snel doorheen.

Volg Laura op lauras_life_journal.30 om haar reis naar gewichtsverlies te volgen!

 

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 32 Sean | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 32 Sean
Sean is tot nu toe een indrukwekkende 100 pond afgevallen tijdens zijn reis sinds oktober 2021!
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 31 Jodie | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 31 Jodie
Jodie, 27 jaar oud uit Burnley, heeft de afgelopen jaren iets minder dan 2 stenen verloren maar verloor ook meer dan 30 centimeter van mijn hele lichaam. 
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.