Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 25 Holly

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 25 Holly | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 25 Holly

Holly, uit Leicestershire, begon haar reis naar gewichtsverlies in 2021. Met hulp van een calorietelling en producten van The Skinny Food Co, heeft Holly een indrukwekkende 6 stenen verloren!

Ontmoet Holly

Ik ben Holly en ik woon in Melton Mowbray, Leicestershire. Ik ben echtgenote en moeder van drie jongens en werk in het bedrijf van mijn ouders in de textielindustrie. 
Ik begon mijn reis naar gewichtsverlies in januari 2021. Ik had al gewicht te verliezen, maar ik kwam nog meer aan door de lockdowns en ik wist dat er iets moest veranderen. Ik heb in het verleden zoveel diëten gevolgd, maar had altijd moeite om door te gaan en meestal was ik tegen het einde van het jaar al het gewicht dat ik was kwijtgeraakt, aangekomen. In plaats van een crashdieet te volgen, besloot ik om calorieën te tellen, mijn macro's bij te houden en geen voedselgroepen te schrappen, plus mezelf de vreemde traktatie toe te staan.
Vanaf het begin, Ik trainde drie keer per week met een trainer en werd verliefd op sporten en hardlopen. Mijn belangrijkste vorm van lichaamsbeweging is Muay Thai-boksen plus gewichten en toning-oefeningen ... Ik vind het geweldig. 14 maanden later ben ik iets meer dan 6 stenen kwijt, ik ben nog steeds sterk en nog steeds 100% gefocust op het bereiken van mijn doelen en het voorgoed veranderen van mijn levensstijl.

Welke regimes hebben je geholpen tijdens je reis naar gewichtsverlies?

Ik train nu 4 keer per week en probeer te rennen op de dagen dat ik niet train. Mijn belangrijkste vorm van lichaamsbeweging is gebaseerd op Thai Boxing, waar ik van hou. Ook in mijn trainingen nemen we kracht- en verstevigingsoefeningen en veel kernwerk op. Ik geniet er echt van, wat zo belangrijk is.

Waarom heb je voor The Skinny Food Co Products gekozen?

De producten van Skinny Food Co zijn een complete gamechanger geweest. Ik ben een zoetekauw en met hun producten kan ik mijn zoete fix krijgen zonder alle calorieën. Ik ben dol op hun spreads en siropen die ik elke ochtend bij mijn pap drink en ik kan geen koffie drinken zonder hun Franse vanille- of gezouten karamelbarista-siropen. Ook de chocoholic snackpotjes en snackbars zijn heerlijk. Mijn kinderen eten de producten ook en zijn er dol op. Ze zijn een grote fan van een populaire chocopasta maar eten nu de Skinny Food hazelnootpasta en ze zijn er net zo dol op en het heeft een fractie van de suiker.
 

Hoe hebben producten u geholpen?

De producten hebben me geholpen me aan mijn voedingsplan te houden en stellen me in staat om zoete lekkernijen te krijgen zonder alle calorieën en suiker. Ik ben een zoetekauw en hun producten hebben me 100% geholpen om op het goede spoor te blijven. Ze smaken geweldig.

Waar houdt u van onze producten?

Ik vind het heerlijk dat de producten goed smaken. Sommige vetarme/suikerarme bedrijven hebben een gebrek aan smaak en je kunt zien dat ze een product met een laag suikergehalte zijn ... mager voedsel, dat kun je niet. Ik hou ook van hoe veelzijdig de producten zijn.

Wat is jouw favoriete product van ons?

Ik heb twee favoriete producten. Ik ben dol op de gezouten karamelpasta en de Franse vanille-barista-siroop. Ik heb ze elke dag ... Ik zou het zonder hen moeilijk hebben.

Wat zou je zeggen tegen anderen die willen afvallen?

Voor iedereen die wil afvallen, zou ik zeggen: 'Ga ervoor.' Het is niet altijd makkelijk, er zijn goede en slechte dagen, het is geen snelle reis, maar als je doorgaat, kom je er wel. Zeker voor mij heeft het hebben van dit soort producten in mijn dieet enorm geholpen.

Shop het Skinny Food Co-assortiment vandaag nog!

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 32 Sean | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 32 Sean
Sean is tot nu toe een indrukwekkende 100 pond afgevallen tijdens zijn reis sinds oktober 2021!
Lees meer
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 31 Jodie | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 31 Jodie
Jodie, 27 jaar oud uit Burnley, heeft de afgelopen jaren iets minder dan 2 stenen verloren maar verloor ook meer dan 30 centimeter van mijn hele lichaam. 
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.