Terug naar succesverhalen met Skinny Food Co
Succesverhalen met skinny food co

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 17 Steph

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 17 Steph | theskinnyfoodco

Succesverhalen met The Skinny Food Co: EP 17 Steph

 

Maak kennis met Stef! Steph heeft verloren 6 steen 7 pond van een calorietekortdieet, regelmatige lichaamsbeweging en het gebruik van producten van The Skinny Food Co. Hier deelt Steph haar verhaal met ons in de hoop anderen te inspireren!

Het verhaal van Steph

Ik ben Steph - ik kom uit het noordoosten en ik ben momenteel een fulltime verzorger voor mijn gehandicapte kinderen.
Ik heb altijd geworsteld met mijn gewicht en mijn lichaamsbeeld, het heeft mijn hele leven mijn geestelijke gezondheid beïnvloed.
Toen ik jonger was, at ik niet genoeg en beperkte ik de voedselinname om aan de schoonheidsnormen te voldoen. Ik had een hekel aan eten. Pas toen ik zwanger werd, wist ik dat het niet meer alleen om mij ging en dat ik mijn tweeling moest voeden.
Ik had een slechte zwangerschap en kreeg sepsis; waardoor ik de rest van mijn leven steroïden moest slikken nadat ik de diagnose van de ziekte van Addison kreeg. Mijn gewicht steeg enorm en ik bleef meer dan 20 jaar bijna 11 stone.
Ik heb meerdere keren afslankgroepen geprobeerd, maar ik kon ze na mijn eerste stone nooit volhouden. Toen in december 2020 besloot ik dat het genoeg was, ik kan mijn eetgewoonten niet blijven wijten aan gewichtstoename door de steroïden; het was ook van wat ik aan het eten was.
Ik ben momenteel 6 stenen 7 pond kwijt door een calorietekort en lichaamsbeweging, en ik wil nog 2 stenen verliezen om mijn streefgewicht te bereiken. 
 Weet nu dat ik het kan, ik heb de cirkel doorbroken en zou eerlijk gezegd niet zijn waar ik nu ben zonder de producten die verkrijgbaar zijn uit het assortiment van The Skinny Food Co.

 

Waarom heb je voor The Skinny Food Co Products gekozen?

Ik koos voor de producten van Skinny Food Co omdat ze er te mooi uitzagen om waar te zijn de eerste keer dat ik ze zag. Om te kunnen genieten van voedsel, sauzen enz. die normaal gesproken veel calorieën bevatten voor veel minder, is niet alleen geweldig dat ze ook geweldig smaken.

Een andere grote keuzefactor is dat niet alleen alle producten online beschikbaar zijn, maar dat retailers nu producten op voorraad hebben die direct beschikbaar zijn. Ik ben een zeer visueel persoon, dus het was erg aantrekkelijk om producten te zien passen bij 'normale' items in de schappen en je aandacht te trekken.

Hoe hebben onze producten u geholpen?

Ik denk eerlijk gezegd niet dat ik tijdens mijn reis zoveel gewicht zou hebben verloren zonder de producten van Skinny Co. Ik ben zo'n zoetekauw, dus om te kunnen snacken met caloriearme lekkernijen en dipsauzen die in mijn dagelijkse calorieën passen, is een win/win voor mij. 

Skinny Food Co-producten helpen me om samen met mij van mijn favoriete maaltijden te genieten zonder het schuldgevoel van overeten. Omdat ik zo'n grote eter ben, zijn mijn calorieën zo veel verlaagd, de producten van Skinny Food Co geven me echt het gevoel dat ik niets mis.

Waar houdt u van onze producten?

Skinny Food Co heeft zo'n enorm assortiment aan producten, er is voor elk wat wils en blijft meer producten produceren. Omdat het weinig calorieën bevat, wordt dit niet weergegeven in de prijs, wat redelijk is in vergelijking met andere bedrijven met caloriearme vervangers. Dit is ideaal voor mij aangezien ik niet veel inkomen heb. Ik weet nog steeds niet hoe je dingen kunt laten smaken zoals jij ze doet en dat is waar ik van hou, er is zoveel aandacht besteed aan het produceren van deze producten om te smaken zoals hun concurrenten.

Wat is je favoriete Skinny Food Co-product?

Ik ben geobsedeerd door de Chocahoholic Drops, ik eet 1 pakje per dag (soms twee .) ). Ik kan niet wachten om de nieuwe Skinny Malt Balls te proberen! Ik zie dat ze ook een grote favoriet zijn. Ik ben momenteel verliefd op The Skinny Food Co Spaghetti Noodles gecombineerd met Chicken Tikka Fakeaway en Sweet and Sour Fakeaway - ik kan me zo vol voelen en niet willen binge zoals bij andere maaltijden.

Volg Stefan op:

Instagram: stephsslimmingjourney2021

 

Shop Het Skinny Food-assortiment vandaag!

Delen

Je houdt misschien van
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol | theskinnyfoodco
Succesverhalen met The Skinny Food Co: Ep 35 Nikol
Mager eten helpt me om van mijn dieet te genieten met zoete smaken zonder de suiker en zonder compromissen in smaak. Petje af daarvoor!
Lees meer

Word lid van onze VIP-lijst Voor alles wat mager is

Hoor als eerste over nieuwe smaken en exclusieve aanbiedingen.